Seksvraagbaak.nl

0 reacties

 

Heeft u een seks gerelateerde vraag? Bezoek dan de informatieve website Seksvraagbaak.nl
Het platform voor alles wat met seks te maken heeft.
Erotische informatie, tips, technieken, seks vragen en antwoorden (forum), nieuws, en sexadvertenties. Hier vindt u uitgebreide informatie en voorlichting over seks. Heeft u zelf een vraag over seks? Bezoek dan het seksforum en stel uw vraag. Tevens kunt u gratis sexadvertenties plaatsen!

Seksvraagbaak.nl is een idee en initiatief van een team vrijwilligers. Dit team bestaat uit vrouwen en mannen die begaan en verbonden zijn met de termen ‘seksualiteit’ en ‘relatie’.

De doelstelling van de website hebben wij reeds bij ‘Waarom?’ uitgelegd en is dan ook niet primair het exploiteren van een commerciële website! Bij het bepalen van een doelgroep zal je degene die uiteindelijk niet tot de doelgroep behoren misschien tegen het hoofd stoten. Toch hebben wij gemeend om bewust een keuze te maken: Seksvraagbaak.nl is een idee en initiatief van en voor heteroseksuele vrouwen en mannen.

Een echte leeftijdscategorie hebben wij niet maar ga ongeveer uit van gemiddeld tot zeer seksueel ervaren personen. Geen starters want websites voor startende jongeren zijn er immers al genoeg. Verder is Seksvraagbaak.nl voor iedereen toegankelijk die de Nederlandse taal beheerst.